واردات و خرید پلی اتیلن گلیکول ایتالیا

بازرگانی آراد با توجه به نیاز گسترده صنعتگران و تولید کنندگان واردات و خرید و فروش پلی اتیلن گلیکول با گرید 4000 و 6000 که ساخت هند و ایتالیا می باشد را ارائه می نماید.
این پلیمر یکی پر مصرف ترین ماده ذر صنایع نساجی، ساختمانی، بهداشتی، دارویی، شیمیایی و صنعایع غذایی می باشد. بهترین پلی اتیلن گلیکول با گرید 6000 که ساخت ایتالیا می باشد به دلیل افزایش غلظت و ویسکوزیته این ماده است که در صنایع به صورت قابل توجهی مورد استفاده قرار می گیرد.
از جمله زمینه های کاربرد پلی اتیلن گلیکول در صنایع به قرار زیر است.
در صنعت کاغذ سازی از پلی اتیلن جامد به عنوان روان کننده و نرم کننده و از نوع مایع آن به عنوان انتقال دهنده حرارت مورد استفاده قرار می گیرد.
از پلی اتیلن گلیکول مایع به عنوان حلال و از جامد آن به عنوان عامل جلوگیرنده ترک خوردگی در صابون و صنایع شویده مورد استفاده قرار می گیرد.
در صنایع بهداشتی از پلی اتیلن گلیکول های جامد و مایع به عنوان جاذی الرطوبت در یایه کرم استفاده می شود.
پلی اتیلن گلیکول در گرید های 1000، 600، 400، 300، 200 به شکل مایع می باشد.
محصولات پلی اتیلن گلیکول باید در جای خشک و دور از حرارت و منبع آتش نگهداری شود.
بسته بندی پلی اتیلن گلیکول مایع در بشکه های 220 لیتری معادل 200کیاو گرم، که هر بشکه در یک پالت بسته بندی شده است. 
دو نمونه پلی اتیلن ذکر شده موجود می باشد. خرید هر نوع با قیمت روز بازار می باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما