واردات مستقیم پلی استایرن انبساطی

با افتخار اعلام می نماییم که واحد تجاری ما با پشت کار و تلاش های اعضای گروه توانسته است واردات انواع پلی استایرن انبساطی را بصورت مستقیم انجام داده و برای متقاضیان این محصول عرضه نماید.
پلی استایرن انبساطی یکی از ده ها و یا شاید هم صد ها نوع از کالا های وارداتی است که بدلیل مصرف زیاد و شرایط خاص وارد ایران شده و در میان مصرف کنندگان عرضه می شود.
گرید انبساطی با توجه به این که اغلب برای تولید فوم های سقفی و دیوار های عایقی بکار برده می شود طبق استاندارد سازمان نظام مهندسی باید دارای شرایط نسوز و یا دیر سوز را دارا باشد و به دلیل اینکه در ایران تنها پتروشیمی تبریز است که بصورت انبوه و در تناژ های بالا تولید می شود و دارای ویژگی کند سوز نمی باشد، به همین دلیل به اجبار از محصولات وارداتی برای تهیه محصولات ذکر شده مورد استفاده قرار می گیرند.
البته لازم به ذکر است که در سال های اخیر واحدهای تولیدی با نام های سهند و بانیار اقدام به تولید پلی استایرن انبساطی کند سوز کرده اند.


دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما