برای بسیاری از تولیدات و مصارف صعتی آب مقطر نیاز است. این محصول با قیمت مناسب جهت فروش عرضه شده است.
واحد های مختلف برای دستگاههای حساس می توانند از آب دیونیزه و یا آب مقطر استفاده نمایند. آب مقطر همان آب دیونیزه شده است اما از یک جهت با آی مقطر تقطیری متفاوت است و آن لینکه آب دیونیزه بدون یون بوده اما آب مقطر لزوما بدون یون نیست.
جهت تهیه انواع آب خالص کافی با ما تماس بگرفته سپس آب مقطر در ظرف های 20 لیتری و یا به شکل فله شما تحویل داده می شود. البته برای خرید فله باید ظرف پلی اتیلنی با حجم حداقل 2000 لیتر تهیه نمایید.
سایر مصارف :
مصارف آب مقطر به دو تقسیم می شود. برای مصارف حساس میزان ناخالصی یا همان سختی آب نباید بیشتر از 1 باشد. اما برای مصارف غیر حساس نظیر شست و شو ناخالصی آب می تواند تا 5ppm نیز باشد.











دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.