صادرات پودر میکرونیزه گیلسونایت به گرجستان

صادرات پودر میکرونیزه گیلسونایت ایران، برای تولید آسفالت و قیر های ایزوگامی ارگانیک و مرغوب تر، به گرجستان نیز رسید.
قیر معدنی یا گیلسونایت، با وجود اینکه سال هاست مورد مصرف قرار می گیرد، ولی هنوز در کوچه پس کوچه های راه صنعت جای دارد و جز کشور های معدود صنعتی، سایرین از کاربرد های بی نظیرش آگاهی لازم را ندارند، در صورتی که ایران سومین منابع غنی جهان را در این حوزه دارا می باشد.

مهمترین مصرف این ماده معدنی در صنعت راهسازی و تولید آسفالت صورت می گیرد که هم از لحاظ زمان و هم هزینه مقرون به صرفه است و پیشرفت کار را با سهولت بیشتر امکان پذیر می نماید.

کشور های ترکیه، هند، چین و سایر کشور های همسایه خلیج فارس، از عمده ترین وارد کننده های قیر معدنی ایران با نام قیر سبز هستند که اغلب برای تولید کک، ایزوگام، قیر های امولوسیونی، کربن، و سایر محصولات شیمیایی، از این ماده معدنی استفاده می کنند.


دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما