برای اینکه بتوان اسید کلریدریک و اسید سولفوریک صنعتی که هر دو بسیار غلیظ هستند را صادرات کرد می بایست آنان را عمده سفارش داد.
در این متن یا مقاله شما از 0 تا 100 صادرات کردن اسید کلریدریک و اسید سولفوریک صنعتی که بسیار اهمیت دارند آشنا می شوید تا بتوانید به سود خوبی دست یابید و راحت آن را از مرز مربوطه عبور دهید.
نحوه گرفتن مجوز دو اسید ذکر شده یکی بوده و در اینجا به آن پرداخته خواهد شد.
در ابتدای کار خریدار اسید که در کشور خارجی است می بایست به وزارت بهداشت که در پایتخت قرار دارد مراجعه کند مثلا بغداد. و از آنجا یک نامه که به زبان انگلیسی است بگیرید و در آن مقدار اسید، خلوص، شرکت خریدار، کارخانه تولیدی، نام مدیر عامل، و آدرس کارخانه به طور کامل قید شود. سپس آن را برای فروشنده که در ایران است ارسال کنند و این فروشنده می بایست نامه را به وزارت غذا و دارو که در تهران می باشد ببرد تا این وزارت خانه از وزارت بهداشت عراق استعلام بگیرد که آیا چنین شرکتی در عراق وجود دارد یا خیر.
بعد از این کارها مجوز بارگیری، پلمپ و کارهای گمرکی از طرف کارخانه انجام می شود و طبق قرارداد اسید کلریدریک و یا اسید سولفوریک که به طور عمده سفارش داده شده اند را درب کارخانه، سر مرز و یا در خاک کشور مربوطه تحویل خواهد داد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان در ارتباط باشید.











دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.