شرکت بازرگانی آراد با فروش و تامین انواع پودر میکرونیزه مورد نیاز صنایع تولید ایران، می تواند از آشفتگی بازار فروش و نوسان نرخ قیمت، جلوگیری کند.
بازار کنونی ایران در زمینه صنعت و معدن و مبادلات داخلی و خارجی به خصوص بر سر مرزها دچار نابسامانی شدیدی است.
همه ی این موارد به دلیل نداشتن یک صنف مشخص و نظارت و کنترل یک واحد مشخص بر همه ی تولیدات و خرید و فروش هاست.
به همین خاطر است که هرج و مرج به وجود آمده هم از کیفیت محصولات کم می کند و هم نرخ های قیمت دچار نوسانات شدید و غیر قابل پیش بینی می شود و در بعضی موارد سبب شکست قیمت در مرز ها و به تاراج رفتن سرمایه های ملی ایران توسط دلالان مرزی به کشور های عربی و خارجی می شود.
بنابراین وجود یک مرکز عمده ای که همه ی خرید و فروش ها، تامین کننده ها و خریداران در آن به طور یکجا وجود داشته باشند، بسیار مورد نیاز است.











دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.