طراحی خط تولید پودر میکرونیزه باریت، و به وجود آمدن کارخانه ها در سراسر ایران، می تواند کمک شایانی به رونق بازار این ماده معدنی نماید.
سال ها پیش از سنگ های معدنی برای ساخت مواد اولیه استفاده می کردند، ولی در سایز های درشت و کلوخه، و این امر هم مستلزم هزینه زیادی بود، و هم کارایی چندانی نداشت، و حتی فرآیند تولید را سخت و دشوار می نمود.
کاربرد باریت در خطوط صنایع مختلف جهانی کاملا محرز است، ولی به دلیل رقابت در بازار مواد معدنی این سنگ، بلاخص مناطق آسیایی، و وجود رقبای قدری چون چین و هند، باید به فکر چاره ای جهت پایین آوردن هزینه تولید و صادرات با قیمت مناسبتر باشیم.
سیاست های اتاق بازرگانی بر این محوریت قرار گرفته است که نیاز این ماده ارزشمند در کشور های عربی خلیج فارس را تامین نماید.
همانطور که در مطالب قبلی پیرامون عوامل موثر بر قیمت پودر میکرونیزه، بیان کردیم، اگر بتوانیم در کاهش یا ثبات نرخ بها موثر باشیم، به اهداف بلند مدت خود نزدیک تر می شویم.
یکی از این راه کارها، کاهش هزینه ی حمل و نقل، ایجاد رقابت وسیع و در نتیجه تعادل یافتن عرضه و تقاضا می باشد، که ایران به دلیل در اختیار داشتن معادن پرمغز و کارخانه های فرآوری باریت کریستالی و حفاری بسیار مرغوب در شرق و غرب، توانایی رسیدن به این مرحله از جایگاه اقتصادی را دارا می باشد.











دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.