کاربرد رنگ صنعتی

در زمینه صنعتی، سطوح مختلف کار تحت نیروهای زیادی قرار می گیرند که می تواند سایش بیش از حد بر روی آنها ایجاد کند. درجه حرارت بالا، اکسیداسیون، خوردگی، رطوبت بالا… برای مبارزه با این عوامل و عدم تخریب، محافظت از این سطوح با رنگ صنعتی و سایر درمان های خاص برای آنها ضروری است. در مقاله زیر به بررسی ویژگی های رنگ صنعتی و کاربردهای اصلی آن می پردازیم.

ویژگی ها و کاربردهای رنگ صنعتی
رنگ صنعتی به گونه‌ای ساخته می‌شود که بتواند ویژگی‌های فیزیکی تکیه‌گاه‌هایی را که روی آن‌ها استفاده می‌شود، حفظ کند، حتی اگر دچار حملات فیزیکی یا شیمیایی شود. در بیشتر موارد، این حملات نتیجه شرایط آب و هوایی شدید مانند درجه حرارت بالا، رطوبت بیش از حد و غیره است. بنابراین کاربرد اصلی این رنگ ها برای محافظت است.

از طرفی رنگ روغنی براق صنعتی نیز محصولی است که سطحی را که روی آن اجرا می شود ضدعفونی و زیبا می کند. از دیگر ویژگی ها مقاومت در برابر عواملی مانند خوردگی، چسبندگی خوب بر روی سطوح خاص و سختی است.

رنگ صنعتی عمدتاً در مناطق صنعتی که مستعد آسیب در اثر ساییدگی و اصطکاک و همچنین محصولات شیمیایی هستند استفاده می شود. همچنین یافتن آن در مناطقی که باید از فرآیندهای اکسیداسیون محافظت شوند، مانند محیط های دریایی یا دریایی که آب یا نمک نمک وجود دارد، رایج است. رنگ صنعتی همچنین برای سطوحی که در معرض ضربه های جزئی یا عمده هستند استفاده می شود.

آنچه قبل از استفاده از رنگ صنعتی باید بدانیم
قبل از اقدام به استفاده از رنگ صنعتی، توجه به نکات زیر ضروری است:

  • نوع ماده ای که باید روی آن نقاشی شود.
  • وضعیت سطح.
  • جایی که سطحی که قرار است روی آن کار کنیم (داخلی یا بیرونی) قرار دارد.
  • امتداد و شکل هندسی سطح.
  • رنگ، تن و روشنایی مورد نظر.
  • شرایط مکانیکی
  • روش کاربرد مورد استفاده

به عنوان مرحله قبل در فرآیند اعمال رنگ صنعتی، لازم است سطح را حالت دهی کرد، بنابراین هرگونه وجود چربی، روغن، گرد و غبار و کثیفی علاوه بر رنگ قدیمی، باید از روی آن پاک شود. با تهویه مناسب سطح، درمان مناسب اعمال می شود. برای این کار، شناخت انواع رنگ های صنعتی که وجود دارد، مهم است.

نقاشی صنعتی

انواع رنگ صنعتی
سه نوع اصلی رنگ صنعتی وجود دارد. آسترها، پوشش های میانی و رنگ های تکمیلی.

آسترها: لایه هایی از رنگ هستند که مستقیماً با سطح یا زیرلایه تماس دارند. اینها محصولاتی هستند که کاری که انجام می دهند این است که سطح را آماده می کنند تا رنگ نهایی بعدا بهتر بچسبد. محصولات پرایمر نیز دارای خواصی هستند که از زنگ زدگی روی سطوح فلزی جلوگیری می کند.

قیمت رنگ روغنی

لایه های میانی: هدف از لایه های میانی که در بالای آستر اعمال می شود، افزایش ضخامت سیستم رنگ است. در این روش نیازی به اعمال لایه های مختلف بعدی از پرداخت نیست. لایه های میانی ساخت بالا امروزه بیشترین استفاده را دارند. با آنها کاهش قابل توجهی در هزینه اعمال رنگ حاصل می شود.

رنگ های تکمیلی: در مرحله پایانی فرآیند رنگ آمیزی به عنوان آخرین لایه چه بر روی لایه میانی و چه روی آستر اعمال می شود. خواص مقاومت و نفوذپذیری آن چیزی است که آن را برای محیط های صنعتی تهاجمی ایده آل می کند. این رنگ ها می توانند از انواع مختلفی مانند لاستیک کلردار، اکریلیک، مصنوعی، اپوکسی و … باشند.

برای خرید رنگ روغنی تهران می توانید از طریق این سایت اقدام کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما