صنعت خودرو، با اختراع موتور بخار توسط فریس کوگنوت در دهه 1770 و توسط مارکوس اتریشی، که در سال 1875 یک موتور انفجاری با نیروی بنزین ساخت، توسعه یافت.
با این حال، کاهنان واقعی خودرو را می توان در نظر گرفت، دایملس و بنز آلمانی که در سال 1885 اولین وسایل نقلیه را ساختند. از اولین تجربیات، فرانسوی ها نیز صنعت خودروسازی خود را توسعه دادند و به این ترتیب یک صنعت خودروسازی واقعی ایجاد کردند.
آمریکاییها فعالیت خود را در این زمینه تا اولین سیگلو انجام میدهند و میتوان آنها را پیشران واقعی این صنعت دانست که کل فرآیند مکانیزاسیون را مکانیزه کرده و خودرو را از این طریق برای تودههای زیادی از خریداران مقرون به صرفه میکنند.
از اولین بارها در صنعت رنگ آمیزی تمام تلاش خود را به کار گرفته ام تا با این پیشرفت همراه شوم تا از طریق توسعه انواع رنگ آمیزی و روش های کاربرد منطقی تر و همچنین نصب مناسب، خواسته مشتریان را رعایت کنم.
و در سال 1920 …
تا دهه 20، ماشینها به روشی که برای ماشینهای قدیمی استفاده میشد، با نقاشیهای رنگ روغنی براق و نقاشیهای زغال سنگ با تلاش زیاد دستی رنگآمیزی میشدند.
بعدها، در سال 1920، اولین رنگ های مبتنی بر نیتروسلولز ظاهر شد و آنها با یک تفنگ اسپری اسپری شدند و این نوع کاربرد اسپری هوا را کامل کردند.
با استفاده از این سیستم جدید رنگ آمیزی، زمان رنگ آمیزی می تواند به زمان هیجان انگیز 2 تا 3 روز کاهش یابد. با آن، کار در کادنا و کمتر از دو سال کاشته شد، رنگهای نیتروسلولزی کاملاً بر حوزه نقاشی خودرو چه در کارخانهها و چه در تعمیرگاهها تسلط یافت.
سال 1935 بود
در سالهای بعد از 1935، اشاره شد که نقاشیهای مصنوعی تغییر کردند و فقط برای خشککردن پرایمرها از خشککردن حرارتی استفاده کردند، در حالی که میناها در حوزه انحصاری نیتروسلولزها یا ترکیب نیتروترکیبی خشک شدن در هوا باقی میمانند.
قبل از جنگ جهانی دوم، لعاب های ساخته شده از رزین های مصنوعی شروع به ظاهر شدن کردند، اما پس از جنگ، زمانی که آنها توانستند خود را به طور کامل بر نقاشی کامل ماشین تحمیل کنند.
توسعه رنگ های مصنوعی، روی زمین، تغییرات بزرگی را برای کاربر (غرفه های کاربردی بدون اختاپوس، اجاق های خشک کن، و غیره) با استعداد به همراه دارد.
این می تواند با رزین های مصنوعی رنگ آمیزی شود و فیلم های بسیار مقاوم در برابر هوازدگی به دست می آید و به فرآیندهای کاری کمتری نسبت به پوشش نیتروسلولزی نیاز دارد و انواع خشک کن ها می توانند در مدت زمان بسیار کوتاهی خشک شوند. این نوع خشک کن ها امروزه عمدتاً در تمامی کارخانه های خودروسازی مورد استفاده قرار می گیرند.
مینا به عنوان آخرین لایه نقاشی شده است
لعاب آخرین لایه از کل سیستم رنگ است و ترکیب آن دارای بیشترین تعداد وسیله نقلیه در تمام لایه های سیستم است، این لایه های مینا از همه لایه های دیگر خاصیت ارتجاعی بیشتری خواهند داشت تا با تلاش مکانیک خراب نشود. که باید در معرض آن قرار گیرد، مثلاً ارتعاشات و از سوی دیگر باید متحمل انقباضات و انبساط هایی شود که در اثر تغییرات دما باید تحت تأثیر قرار گیرد.
دبن های لعاب دارای قدرت پوشانندگی مناسبی هستند و ظاهر خوب خودرو را بر عهده دارند.
برای خرید رنگ روغنی تهران می توانید از طریق این سایت اقدام کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.