نقاشی صنعتی دو هدف دارد. ابتدا یک پوشش محافظ برای زیرلایه در برابر حملات شیمیایی و فیزیکی ایجاد می کند. دوم اینکه ظاهر زیبایی به محصول می دهد و این باعث افزایش ارزش آن می شود. ظاهر یک محصول اغلب ذهنی است و بنابراین هنگام بازاریابی محصول مهمتر از انتخاب نوع حفاظت مورد نیاز است. این بخش بر روی نقاشی به عنوان یک روش محافظت تمرکز دارد. ما بر روی یافتن سیستم رنگ صحیح برای هر یک از محیط های مختلف که در آن رنگ استفاده می شود تمرکز خواهیم کرد.
رنگ های صنعتی مایعات یا پودرهای رنگدانه ای هستند که برای محافظت و/یا زیباسازی لایه ها استفاده می شوند. رنگ های صنعتی در صنایع هوافضا، معماری و ساختمان سازی، خودروسازی و صنایع الکترونیک کاربرد دارند. آنها همچنین در کاربردهای دریایی، پزشکی، نظامی، نوری، دارویی، نیمه هادی و نساجی استفاده می شوند. برخی از رنگ روغنی براق صنعتی با قلم مو یا غلطک اجرا می شوند. برخی دیگر با اسپری و سیستم های الکترواستاتیک اعمال می شوند. زیرلایه های رنگ های صنعتی عبارتند از:
آسفالت
سرامیک
بتن و بنایی
پارچه و الیاف
فایبرگلاس
شیشه
فلز
کاغذ و مقوا
پلاستیک
لاستیک و الاستومر
چوب
انواع رنگ های صنعتی
رنگ های صنعتی از نظر شیمیایی بسیار متفاوت هستند. آنها معمولاً شامل یک رزین، یک حلال، مواد افزودنی، رنگدانه ها و در برخی موارد، یک رقیق کننده هستند. رنگ های مبتنی بر حلال حاوی ترکیبات آلی فرار (VOCs) به عنوان وسیله نقلیه هستند. رنگهای مبتنی بر آب عمدتاً حاوی آب هستند، اما همچنین حاوی مواد شیمیایی مانند گلیکول اترها و الکلها به عنوان حامل هستند. انواع رنگ های صنعتی عبارتند از:
اکریلیک:
یک رزین مصنوعی که در رنگهای لاتکس یا آب با کارایی بالا استفاده میشود، برای چسباندن فلزات، سطوح روغنی، شیشه، فریت و پلاستیک مناسب است.
اپوکسی:
تقریباً به طور انحصاری در اجزای هواپیما مورد استفاده قرار میگیرند و نسبت به رزینهایی مانند آلکیدها که معمولاً فقط در رنگهای تکمیلی استفاده میشوند، در برابر تخریب محیطی مقاومتر هستند.
پلی استر :
به طور معمول غیر اشباع است و در کاربردهای دریایی استفاده می شود.
پلی اورتان:
این شامل یک الاستومر لاستیک مانند سخت است که بر اساس تراکم ایزوسیانات های آلی با رزین های حاوی گروه های هیدروکسیل است.
سیلیکات یا غیر آلی:
از دی اکسید تیتانیوم به عنوان رنگدانه تقویت کننده استفاده کنید.
پلی تترا فلوئورواتیلن (PTFE):
خانواده ای از پلاستیک های مهندسی که با پایداری حرارتی بالا، مقاومت شیمیایی تقریباً جهانی و اصطکاک کم مشخص می شود.
مشخصات رنگ های صنعتی
مشخصات رنگ های صنعتی عبارتند از:
رنگ:
رنگ ها بسیار متفاوت هستند و شامل مشکی، آبی، قهوه ای، خاکستری، سبز، نارنجی، بنفش، قرمز، سفید و زرد می شوند. پرایمرها و پرداخت هایی مانند تخت، ساتن، نیمه براق و براق در دسترس هستند. پوشش – پوشش ناحیه ای از زیرلایه است که رنگ های صنعتی می توانند با ضخامت مشخصی پوشش دهند.
برای خرید رنگ روغنی تهران می توانید از طریق این سایت اقدام کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.